9 / 18
Urobte plnku: Do misy dajte mascarpone, šľahačkovú smotanu, vanilku a práškový cukor. Všetko spolu vyšľahajte do pevného krému a nakoniec doň zapracujte nakrájané mätové lístky. Pomocou lyžičky naplňte krémom rozrezané veterníky. Na krém poukladajte jahody nakrájané na menšie kúsky. Prikryte vrchnou častou veterníka a jemne posypte práškovým cukrom.
Urobte plnku: Do misy dajte mascarpone, šľahačkovú smotanu, vanilku a práškový cukor. Všetko spolu vyšľahajte do pevného krému a nakoniec doň zapracujte nakrájané mätové lístky. Pomocou lyžičky naplňte krémom rozrezané veterníky. Na krém poukladajte jahody nakrájané na menšie kúsky. Prikryte vrchnou častou veterníka a jemne posypte práškovým cukrom.
Autor: Laura Witteková

Späť na článok: Famózne veterníky na Veľkú noc: Budete z nich paf!