26. júna 2018

Viac nekupujte! Pripravte si domáce sušené paradajky

Ideálne je zeleninu mraziť a sušiť, pretože v nej zanecháte najviac vitamínov.

Pripravte si sušené paradajky Autor: profimedia.sk

Sušené rajčiny

Potrebujete: rajčiny, práškový cukor, morskú soľ, mleté čierne korenie, tymian

Rajčiny umyte a nakrájajte na štvrtinky, ak máte cherry rajčinky, tak na polovice. Potom ich poukladajte na plech vystlaný papierom na pečenie a posypte práškovým cukrom. Ochuťte soľou, čiernym korením a pridajte vetvičky čerstvého tymianu alebo oregana. Plech vložte do vyhriatej trúby a pečte asi hodinu na 100 ºC.

Viac skvelých tipov a receptov na spracovanie zeleninovej úrody nájdete v špeciálnej prílohe časopisu Záhradkár - 2018/7. 

Informácie o možnostiach predplatného nájdete TU

V tomto článku sa zaoberáme rajčiny ...viac
Autor: Patrícia Poklembová
VIDEO Záhradkár

Užitočné veci do vašej záhrady

 

 

 
 

 Vaša záhrada

Záhradné inšpirácie od našich čitateľov
 najkrajšie cibuľoviny

zuzana danázsová

3 hlasy
 dedkov bicykel

Zuzana Fačková

8 hlasov

Ildikó Nagyová

3 hlasy

Ildikó Nagyová

2 hlasy
 
 

žena.sk

Prečo si nezvoliť pôrod

Prečo si nezvoliť pôrod "na suchu"? Aké sú skúsenosti mamičiek?

Zistite, či ste alergická na vajíčka: Sledujte tieto príznaky!

Zistite, či ste alergická na vajíčka: Sledujte tieto príznaky!

Na internet či k lekárovi: Oplatí sa liečiť online spôsobom?

Na internet či k lekárovi: Oplatí sa liečiť online spôsobom?

Prečo možeme zjesť z tuniaka iba 147 gramov za týždeň? A čo ostatné ryby?

Prečo možeme zjesť z tuniaka iba 147 gramov za týždeň? A čo ostatné ryby?

Viac nekupujte! Pripravte si domáce sušené paradajky
Patrícia Poklembová