29. novembra 2017

Vynikajúca príloha! Vyskúšajte pečenú mrkvu na mede

Zemiaky či ryža? Vyskúšajte chutnú a zdravú prílohu, ktorej lahodná chuť vás dostane. Mrkva z vašej záhradky bude raz- dva hotová a určite si pochutíte.

Zdravá a chutná príloha. Autor: profimedia.sk

V chladnom období je konzumácia koreňovej zeleniny veľmi prospešná pre telo. Obsahuje totiž málo vody a tak telo príjemne zahrieva. 

Pečená mrkva s medom 

Potrebujete: mrkvu (asi 15 ks stredne veľkých), 60 g masla, 2,5 lyžičky medu, morskú soľ, čierne korenie

Mrkvu očistite, rozkrojte pozdĺžne trošku osoľte a uvarte (ideálne v pare) al dente.  Na väčšiu panvicu dajte roztopiť maslo a pridajte mrkvu. Pokvapkajte medom a pridajte soľ a korenie. Mrkvu opečte a podávajte. 

V tomto článku sa zaoberáme mrkva ...viac
Autor: Patrícia Poklembová
VIDEO Záhradkár

Užitočné veci do vašej záhrady

 

 

 
 

 Vaša záhrada

Záhradné inšpirácie od našich čitateľov
 najkrajšie cibuľoviny

zuzana danázsová

4 hlasy
 dedkov bicykel

Zuzana Fačková

9 hlasov

Ildikó Nagyová

3 hlasy

Ildikó Nagyová

2 hlasy
 
 

žena.sk

Prečo si nezvoliť pôrod

Prečo si nezvoliť pôrod "na suchu"? Aké sú skúsenosti mamičiek?

Zistite, či ste alergická na vajíčka: Sledujte tieto príznaky!

Zistite, či ste alergická na vajíčka: Sledujte tieto príznaky!

Na internet či k lekárovi: Oplatí sa liečiť online spôsobom?

Na internet či k lekárovi: Oplatí sa liečiť online spôsobom?

Prečo možeme zjesť z tuniaka iba 147 gramov za týždeň? A čo ostatné ryby?

Prečo možeme zjesť z tuniaka iba 147 gramov za týždeň? A čo ostatné ryby?

Vynikajúca príloha! Vyskúšajte pečenú mrkvu na mede
Patrícia Poklembová