29. novembra 2017

Vynikajúca príloha! Vyskúšajte pečenú mrkvu na mede

Zemiaky či ryža? Vyskúšajte chutnú a zdravú prílohu, ktorej lahodná chuť vás dostane. Mrkva z vašej záhradky bude raz- dva hotová a určite si pochutíte.

Zdravá a chutná príloha. Autor: profimedia.sk

V chladnom období je konzumácia koreňovej zeleniny veľmi prospešná pre telo. Obsahuje totiž málo vody a tak telo príjemne zahrieva. 

Pečená mrkva s medom 

Potrebujete: mrkvu (asi 15 ks stredne veľkých), 60 g masla, 2,5 lyžičky medu, morskú soľ, čierne korenie

Mrkvu očistite, rozkrojte pozdĺžne trošku osoľte a uvarte (ideálne v pare) al dente.  Na väčšiu panvicu dajte roztopiť maslo a pridajte mrkvu. Pokvapkajte medom a pridajte soľ a korenie. Mrkvu opečte a podávajte. 

V tomto článku sa zaoberáme mrkva ...viac
Autor: Patrícia Poklembová
VIDEO Záhradkár

Užitočné veci do vašej záhrady

 

 

 
 

 Vaša záhrada

Záhradné inšpirácie od našich čitateľov
 dedkov bicykel

Zuzana Fačková

0 hlasov

Ildikó Nagyová

0 hlasov

Ildikó Nagyová

1 hlas
 Nová odroda marhule dozretá teraz v skleniku.

Milan Fiala

11 hlasov
 
 

žena.sk

Máte problémy s krvným obehom? Melón vám môže pomôcť (aj so sexom)

Máte problémy s krvným obehom? Melón vám môže pomôcť (aj so sexom)

Leto sa blíži... Báječná Dovolenka len za 1 sms!

Leto sa blíži... Báječná Dovolenka len za 1 sms!

Ach, tá mykóza! Vieme, čo vám uľaví

Ach, tá mykóza! Vieme, čo vám uľaví

Cvičenie tvárovej gymnastiky má svoje pravidlá: Poznáte ich?

Cvičenie tvárovej gymnastiky má svoje pravidlá: Poznáte ich?

Vynikajúca príloha! Vyskúšajte pečenú mrkvu na mede
Patrícia Poklembová