29. novembra 2017

Vynikajúca príloha! Vyskúšajte pečenú mrkvu na mede

Zemiaky či ryža? Vyskúšajte chutnú a zdravú prílohu, ktorej lahodná chuť vás dostane. Mrkva z vašej záhradky bude raz- dva hotová a určite si pochutíte.

Zdravá a chutná príloha. Autor: profimedia.sk

V chladnom období je konzumácia koreňovej zeleniny veľmi prospešná pre telo. Obsahuje totiž málo vody a tak telo príjemne zahrieva. 

Pečená mrkva s medom 

Potrebujete: mrkvu (asi 15 ks stredne veľkých), 60 g masla, 2,5 lyžičky medu, morskú soľ, čierne korenie

Mrkvu očistite, rozkrojte pozdĺžne trošku osoľte a uvarte (ideálne v pare) al dente.  Na väčšiu panvicu dajte roztopiť maslo a pridajte mrkvu. Pokvapkajte medom a pridajte soľ a korenie. Mrkvu opečte a podávajte. 

V tomto článku sa zaoberáme mrkva ...viac
Autor: Patrícia Poklembová

Užitočné veci do vašej záhrady

 
 

 

 
 

 Vaša záhrada

Záhradné inšpirácie od našich čitateľov
 casopiszahradkar

Silvia Krajňáková

3 hlasy
 Náš vianočný kaktus vykvitol v januári. Čím starší, tým krajší :-).

Karol Kováč

5 hlasov
 smutná vŕba na dvore

Alžbeta Stanková

1 hlas
 vyrábame zob pre vtáčiky (zalievame vychladenou želatínou) :)

Martina Václaviková

1 hlas
 
 

žena.sk

Pekinská kapusta vs ľadový šalát: Ktoré chrumkavé listy sú diétnejšie a bohatšie na živiny?

Pekinská kapusta vs ľadový šalát: Ktoré chrumkavé listy sú diétnejšie a bohatšie na živiny?

Boľavý chrbát z dlhého sedenia? Vaše svaly sú v strese!

Boľavý chrbát z dlhého sedenia? Vaše svaly sú v strese!

Zamaskované kalórie: Ktoré potraviny nie sú také zdravé, ako sa tvária?

Zamaskované kalórie: Ktoré potraviny nie sú také zdravé, ako sa tvária?

Aký je to pocit, keď vezmú žene vaječníky?

Aký je to pocit, keď vezmú žene vaječníky?