29. novembra 2017

Vynikajúca príloha! Vyskúšajte pečenú mrkvu na mede

Zemiaky či ryža? Vyskúšajte chutnú a zdravú prílohu, ktorej lahodná chuť vás dostane. Mrkva z vašej záhradky bude raz- dva hotová a určite si pochutíte.

Zdravá a chutná príloha. Autor: profimedia.sk

V chladnom období je konzumácia koreňovej zeleniny veľmi prospešná pre telo. Obsahuje totiž málo vody a tak telo príjemne zahrieva. 

Pečená mrkva s medom 

Potrebujete: mrkvu (asi 15 ks stredne veľkých), 60 g masla, 2,5 lyžičky medu, morskú soľ, čierne korenie

Mrkvu očistite, rozkrojte pozdĺžne trošku osoľte a uvarte (ideálne v pare) al dente.  Na väčšiu panvicu dajte roztopiť maslo a pridajte mrkvu. Pokvapkajte medom a pridajte soľ a korenie. Mrkvu opečte a podávajte. 

V tomto článku sa zaoberáme mrkva ...viac
Autor: Patrícia Poklembová

Užitočné veci do vašej záhrady

 
 

 

 
 

 Vaša záhrada

Záhradné inšpirácie od našich čitateľov

Milan Fiala

23 hlasov
 begonka spálňová :-)

Katarína Furindová

2 hlasy

Milan Fiala

21 hlasov

Milan Fiala

26 hlasov
 
 

žena.sk

Majte pekné ruky, aby neovísali a boli pevné

Majte pekné ruky, aby neovísali a boli pevné

Otrasné znaky, že vám chýba horčík: Netrpte, keď nemusíte!

Otrasné znaky, že vám chýba horčík: Netrpte, keď nemusíte!

Relax vo vani: Ponorte sa do voňavej horúcej vody a vypnite...

Relax vo vani: Ponorte sa do voňavej horúcej vody a vypnite...

Máte citlivé oči? Obmedzujete sa s líčidlami a pobyt v chlade je pre ne úplným utrpením?

Máte citlivé oči? Obmedzujete sa s líčidlami a pobyt v chlade je pre ne úplným utrpením?