Hubovo-krémové mňam

Lahodná, krémová a jednoduchá, ochutnajte ju!

10. februára 2019 |
ČO POTREBUJEME
 500 g húb podľa vlastného výberu a chute
 300 g zemiakov
 1 cibuľu
 250 ml sladkej smotany
 biele a čierne korenie
masť (olej), soľ
KROK ZA KROKOM
1. Použiť môžeme huby mrazené, sušené aj čerstvé. Na masti (oleji) opražíme cibuľu, pridáme huby, podlejeme vodou a varíme asi 20 minút.
2. Po 20 minútach odoberieme tretinu húb mimo hrnca. Následne do hrnca pridáme zemiaky, korenie a soľ podľa chuti. Dolejeme vodu a varíme, až kým zemiaky nezmäknú.
3. Potom polievku rozmixujeme ponorným mixérom. Pridáme sladkú smotanu a necháme chvíľku prevariť. Do rozmixovanej polievky vložíme odložené hríby a len chvíľu
prevaríme
10. februára 2019 Autor: Marianna Rajská
VIDEO Poľovníctvo a rybárstvo


Už máte nové číslo? objednať predplatné
 
Hubovo-krémové mňam
Marianna Rajská